Aparat za kafu Senseo Sarista

Za potpuno uživanje u bogatom ukusu KAFUNE kafe, koristite posebno dizajniran aparat za kafu uključen u La Fantana ponudu. Zahvaljujući jedinstvenom sistemu mlevenja kafe u trenutku pripreme, dobićete uvek svežu kafu punog i intenzivnog ukusa.

Predinfuzija i ekstrakcija koja se vrši pod niskim pritiskom, doprinose karakterističnom ukusu kafe. Na taj način se esencijalni sastojci koji kafi daju prepoznatljiv ukus maksimalno koriste, mnogo efikasnije u odnosu na bilo koji drugi metod pripreme kafe – filter, domaću ili kafu iz vending aparata. Ukus ovako pripremljene kafe je poseban, zaokružen i puniji u poređenju sa filter kafom, ali blaži od espresso kafe. Osim toga, aparat ne menja ukus i aromu kafe termičkom obradom, kao što je to slučaj sa kafom koja se priprema kuvanjem ili sa filter kafom koja se predugo drži na ploči za održavanje toplote.

Zrna kafe se čuvaju u zatvorenoj posudi, što ih štiti od izlaganja vazduhu i promene ukusa. Kafa se melje u trenutku pripreme, garantujući svežinu u svakoj šoljici.