Aparati za espresso kafu u Vašoj kancelariji

kafa-u-zrnu-thumb

KAFUNE - kafa u zrnu

Čarolija u šoljici kafe – KAFUNE! KAFUNE je brend kafe kompanije La Fantana, nastao od strane vrhunskih stručnjaka sa ciljem proizvodnje kafe premijum kvaliteta. Ukus KAFUNE je bogat i snažan. Srednje pečenje zrna osigurava intezivan ali uravnotežen trag, upotpunjen punom, prepoznatljivom aromom. Ukus koji ostaje u ustima potvrđuje kvalitet izbora zrna a samim tim superiorne, vrhunske mešavine. Proizvodnja podrazumeva prženje i ekstrakciju posebnih zrna zbog čega je KAFUNE kafa uvek sveža i punog ukusa. .


Saznajte više

aparat-za-kafu

Aparat za espresso kafu Saeco Lirika Plus

Kao pravi majstor za pravljenje espressa i kafa sa mlekom, ovaj aparat je odlično rešenje za vašu kancelariju. Uređaj koristi prženu kafu u zrnu, koja se do odgovarajuće finoće melje u trenutku pripreme kafe. Omogućava podešavanje jačine kafe.


Saznajte više

pretplata-za-kafu-beta

Paketi pretplate KAFUNE espresso kafe

U La Fantana ponudi nalaze se dva paketa pretplate za kafu - Espresso Tradition 1 i Espresso Tradition 2, a naš prodajni tim će vam pomoći da izberete paket u skladu sa vašim potrebama.


Saznajte više

besplatna-degustacija-kafe-u-vasoj-kompaniji-beta

Besplatna degustacija kafe u vašoj kompaniji

Najbolji način da se uverite u jednostavnost upotrebe aparata za espresso i visok kvalitet La Fantana brenda kafe KAFUNE je da se prijavite za besplatnu degustaciju na vašem radnom mestu.


Saznajte više