Aparati za filtriranje vode

Aparati za filtriranje vode

Filtrirana voda je lekarska preporuka broj 1 za hidrataciju organizma. Preporučuje se za sve generacije, bez ograničenja. Uzimajući u obzir vreme koje provodimo na poslu kao i stres koji doživljavamo svakodnevno važno je da Vam osvežavajuća voda bude na dohvat ruke.
Pravilna hidratacija organizma uticaće na produktivnost rada, hidriraće svaku ćeliju organizma i omogućiće Vam da sa više energije odgovorite na izazove i izborite se sa stresom i umorom. La Fantana je zbog toga, svoju ponudu za Vašu kancelariju proširila aparatima za filtriranje vode sa česme. Ovaj savremeni aparat koristi unapređenu tehnologiju zasnovanu na sistemu filtera, koji obezbeđuje da je voda kada prođe kroz njega sigurna, zdrava, dobrog ukusa i svaki put kada se kozumira istog, visokog kvaliteta. Saznajte više

Aparati za filtriranje (prečišćavanje) vode - karakteristike

Aparat za filtriranje vode opremljen je sistemom za filtriranje, zagrevanje i hlađenje vode i predstavlja unapređenu verziju water coolera, od koga se suštinski razlikuje jer se povezuje na vodu iz vodovodne mreže. Filteri za vodu sadržani u aparatu zaduženi su za prečišćavanje vode iz česme, što rezultira u pitkijoj vodi poboljšanog ukusa i mirisa.


Saznajte više

filteri-za-vodu

Aparat za filtriranje vode – filteri za vodu

  • Sedimentni filter
  • Prekarbonski filter
  • Filter sa membranom za ultrafiltriranje
  • Postkarbonski filter
Saznajte više

instaliranje-aparata

Aparati za filtriranje vode – uslovi za instaliranje

Na kvalitet vode iz gradskog vodovoda utiču stare cevi, kojim voda "putuje" do naših poslovnih i stambenih prostorija, što može dovesti do pojave rđe, peska, mulja i drugih nečistoća u vodi. Rešenje za bolji kvalitet vode sa česme i njenu sigurnu upotrebu pružaju La Fantana aparati za filtriranje vode.


Saznajte više