KAFUNE - kafa u kapsulama Lavazza Blue®

Artboard 1 copy 31

Stavite kapsulu, pritisnite i dobijate KAFUNE!

KAFUNE espresso kapsule su najbrži način na koji možete uživati u vrhunskom espressu onako kako želite! KAFUNE se razlikuje po količini kafe koja se nudi u jednoj dozi za aromatičniju šoljicu espresso. Kompatabilne sa sistemom Lavazza Blue® kapsule KAFUNE sadrže po 9g kafe, tako da je Vaš espresso jači, intezivniji, pun ukusa i energije.

Pojedinačna doza sadrži idealnu mešavinu mlevene kafe, presovane i hermetički zatvorene.

*Lavazza Blue® je registrovani zaštitni znak kompanije Luigi Lavazza SPA. Luigi Lavazza SPA na bilo koji način ne povezuje ili sponzoriše kompaniju La Fantana.

Artboard 1 copy 33

KAFUNE INTENSO - Kafa u kapsulama kompatabilna sistemima Lavazza Blue®

Intenso je jak, punog ukusa i ličnosti – espresso kakav se pije u Italiji a u kojem možete uživati kod kuće. Stvoren je od strane italijanskih stručnjaka koji su maestralno kombinovali zrna Arabike i Robuste da bi dobili specijalnu kafu Intenso koja nudi snažan i sofisticiran ukus.

KAFUNE se razlikuje po količini kafe koja se nudi u jednoj dozi za aromatičniju šoljicu espressa. Kapsula KAFUNE sadrži 9g mlevene, hermetički pakovane kafe za intezivniji espreso, pun ukusa i energije!

Kutija sadrži 100 kapsula.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA PORUDŽBINU

Artboard 1 copy 34

KAFUNE ARABICA – Kafa u kapsulama kompatabilna sistemima Lavazza Blue®

Kafune Arabika je simbol elegancije i užitka čula. Predstavlja savršen izbor najboljih sorti Arabike u idealnom pakovanju za automatski uređaj u Vašoj kancelariji ili kući. Italijanski majstori su od 100% probranih zrna Arabike napravili mešavinu koja predstavlja maksimum arome i slatkoće koliko se može dobiti od espesso kafe. .

KAFUNE kapsule sadrže 9g mlevene, hermetički pakovane kafe za Vaš jači i aromatičniji espresso punog ukusa.
Kutija sadrži 100 kapsula. .

KONTAKTIRAJTE NAS ZA PORUDŽBINU

*Lavazza Blue® je registrovani zaštitni znak kompanije Luigi Lavazza SPA. Luigi Lavazza SPA na bilo koji način ne povezuje ili sponzoriše kompaniju La Fantana.