KAFUNE - Kafa u zrnu

logo sa poyadinom

Čarolija u šoljici kafe – KAFUNE !

KAFUNE je brend kafe kompanije La Fantana, nastao od strane vrhunskih stručnjaka sa ciljem proizvodnje kafe premijum kvaliteta. Ukus KAFUNE je bogat i snažan. Srednje pečenje zrna osigurava intezivan ali uravnotežen trag, upotpunjen punom, prepoznatljivom aromom. Ukus koji ostaje u ustima potvrđuje kvalitet izbora zrna a samim tim superiorne, vrhunske mešavine. Proizvodnja podrazumeva prženje i ekstrakciju posebnih zrna zbog čega je KAFUNE kafa uvek sveža i punog ukusa.

Uživajući u intezivnom i čistom ukusu kafe, KAFUNE je postao potpuno prepoznatljiv brend, energičan i neposredan. KAFUNE kafa uvek zadržava svoju snagu uz koju je zavodljiva, zanimljiva i jedinstvena. Kafa KAFUNE inspirisana je duhovitim životnim stilom Brazila, gde je svaki dan veseli spoj ritma i boja koji miluju.

spojeno

Čak i ako je svi vole, kafa je nešto vrlo lično, svako ima poseban ukus za nju. Neko voli slađu, neko jaču, neko sa mlekom ili bez njega, medom ili biskvitom.

Koja je Vaša omiljena KAFUNE mešavina?

Miris sveže mlevene kafe je verovatno jedan od najomiljenijih na svetu! Kafune mešavine u zrnu imaju svoju ličnost, posebnost i nude različite senzacije i zadovoljstva. Namenjene su buđenju, aktiviranju, radosti i opuštanju čula – zavisno od slučaja, želja i namera!

Artboard 1 copy

KAFUNE ARABICA – Kafa u zrnu

Kafune Arabica je suštinski idealan izbor najboljih sorti Arabike i predstavlja simbol elegancije i užitka čula. Izabrana od strane italijanskih majstora predstavlja maksimum arome i slatkoće espresso kafe. Srednji nivo prženja i niži sadržaj kofeina daju Kafune Arabika espressu dominantno nežan ukus, sa nijansama trešnje, koji zatim ostavlja harmoničan ukus zrele kajsije.

Pakovanje sadrži 500g.

Minimalna količina za isporuku 2kg.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA PORUDŽBINU

Artboard 1

KAFUNE INTENSO – Kafa u zrnu

Kafa snažnog inteziteta, punog ukusa, baš onakav kakav se pije u Italiji. Sada u mešavini koju su stvorili italijanski majstori, maestralnoj kombinaciji posebnih zrna Arabike i Robuste, možete uživati kod kuće. Specijalna aroma Intenso mešavine nudi jak i sofisticiran ukus kafe.

Pakovanje sadrži 500g.

Minimalna količina za isporuku 2kg.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA PORUDŽBINU