O kompaniji La Fantana

Sa višedecenijskim iskustvom u flaširanju prirodne mineralne vode, kompanija La Fantana je lider u oblasti distribucije vode pomoću water cooler aparata. Od skora, našu vodu, sa planine Goč, možete pronaći i u PET ambalaži od 0,5l i 1,5 litara. Sama spoznaja da u svakom trenutku možete popiti čistu izvorsku vodu, istog kvaliteta kakva je na izvorištu, svrstava Vas među privilegovane.

U ponudi imamo i aparate za filtriranje vode, što nam omogućava da izađemo u susret različitim potrebama korisnika koji žele da na svom radnom mestu ili kod kuće imaju kvalitetnu vodu za piće.

Naša ponuda je proširena, tako da pored vode uključuje i kafu, što podrazumeva kompletnu uslugu: izbor paketa u skladu sa vašim potrebama, isporuku proizvoda, instaliranje, uputstva za korišćenje, kao i servis aparata. KAFUNE je naš brend kafe čiji ukus ste mogli da osetite u Rimu ili Firenci.

Sa jakom logističkom infrastrukturom obezbeđujemo teritorijalnu pokrivenost cele zemlje zahvaljujući poslovnicama u Beogradu, Subotici, Novom Sadu, Šabcu, Čačku, Kragujevcu, Nišu, Požarevcu i na izvorištu u Mitrovom Polju u podnožju planine Goč pored Kruševca.

Preko 200 zaposlenih, svakodnevno su na raspolaganju korisnicima. Mi na posao dolazimo nasmejani jer znamo da klijentima isporučujemo najkvalitetnije proizvode na tržištu.

Vi vodite brigu o vašoj porodici ili vašim zaposlenima a mi ćemo im omogućiti izvorsku vodu sa 90m dubine i italijanske ukuse kafe najvišeg kvaliteta.

La Fantana – PRIRODNO REŠENJE