Izvorska mineralna voda u PET ambalaži

Sada, u svakoj prilici i na svakom mestu možete uživati u izvorskoj La Fantana vodi premijum kvaliteta pakovanoj u bočice od 0.5 i 1.5l. Pravo iz srca netaknute prirode, voda u jedinstvenoj ambalaži dolazi do Vas, bilo da želite gaziranu ili negaziranu prirodnu mineralnu vodu.

La Fantana izvorska, meka, osvežavajuća  voda je izbalansiranog minerološkog sastava, sa niskim sadržajem Na, što je svrstava u vodu koja je pogodna za svakodnevnu upotrebu.

Izvor La Fantana nalazi se u brdsko- planinskom regionu Mitrovo polje, okružen hrastovim i borovim šumama i planinskim masivima do 2000m. Smešten na obroncima planina Željin, Goč i Kopaonik daleko je od urbanih i industrijskih zona. Voda La Fantana predstavlja dragulj ovog kraja, izuzetno prijatnog, neutralnog ukusa, sa uravnoteženim sadržajem minerala i niskom vrednosti PH. Pogodna je za svakodnevnu upotrebu za izbalansiranu hidrataciju organizma.

La Fantana voda izuzetnog kvaliteta zaslužila je i posebno pakovanje, specijalno dizajniranu elegantnu bocu. Sa ponosom ističemo da je sastav vode na izvoru i u konačnom pakovanju identičan.

La Fantana flaširana voda odgovoriće svim Vašim potrebama i omogućiti Vam da ukućanima, porodici i gostima poslužite vodu prijatnog ukusa, premijum kvaliteta u jedinstvenom elegantnnom pakovanju. Uvek imajte pri ruci La Fantana bočicu izvorske vode za optimalnu hidrataciju organizma.

Paketi sadrže 6 boca od 1.5l  i 12 bočica od 0.5l. Minimalna količina za dostavu su 4 paketa.

Odaberite i poručite paket koji najviše odgovara Vama i Vašoj porodici a mi ćemo Vam isporučiti besplatno na željenu adresu!

Za detaljnije informacije o novoj usluzi koja uključuje vodu u PET ambalaži, popunite formular: 

    * Obavezna polja