Prirodna mineralna voda u Vašem domu!

Voda La Fantana

La Fantana izvorska, osvežavajuća  voda je izbalansiranog minerološkog sastava, sa niskim sadržajem Na, što je svrstava u vodu koja je pogodna za svakodnevnu upotrebu.

Izvor La Fantana nalazi se u brdsko – planinskom regionu Mitrovo polje, okružen hrastovim i borovim šumama, planinskim masivima do 2000m, daleko od urbanih i industrijskih zona. Voda je izuzetno prijatnog, neutralnog ukusa, sa uravnoteženim sadržajem minerala i niskom vrednosti PH. Pogodna je za svakodnevnu upotrebu za izbalansiranu hidrataciju organizma.

Prirodna mineralna voda La Fantana je idealno rešenje za hidrataciju u svakom trenutku. Pravo sa izvora, prolazeći kroz stotine tona sedimentnih prirodnih filtera u nepromenjenjom obliku stiže do Vas u polikarbonskim bocama.

Water cooler aparati

Aparati za hlađenje i grejanje vode predstavljaju komforno i elegantno rešenje za uvek dostupnu izvorsku mineralu vodu. Sa modernim dizajnom i jednostavnom upotrebom lepo će se uklopiti u Vaš dom, pa u svakom trenutku možete uživati u ispijanju hladne izvorske La Fantana vode i pripremiti neki topli napitak.

La Fantana u ponudi ima dva tipa aparata:

  • Stoni aparat sa česmicom za hladnu i vodu na sobnoj temperaturi
  • Samostojeći aparat sa česmicama za hladnu i toplu vodu

Svaki od water cooler aparata sa bocom ima karakteristike:

  • Ekološki sistem hlađenja putem kompresora.
  • Regulisanje temperature vode putem termostata.
  • Brzo instaliranje i podešavanje funkcija, što omogućava potpunu operativnost uređaja već 25 minuta nakon instaliranja.
  • Vazdušni filter koji onemogućava prašini i bakterijama da uđu u rezervoar.
  • Jednostavna upotreba, postojanje sigurnosne slavinice za bezbedno točenje tople vode.

Korišćenjem usluga La Fantane omogućite sebi i porodici maksimalan komfor koji se ogleda u uvek dostupnoj svežoj izvorskoj vodi, premijum kvaliteta, uštedi vremena oko nabavke vode i boljem zdravlju cele porodice.

Ponuda za domaćinstva obuhvata pretplatni paket sa 4 polikarbonske boce i water cooler aparatom sa hladnom i toplom vodom, odnosno hladnom i vodom na sobnoj temperaturi.

Razgovarajte sa našim konsultantima o ponudi koja će ispuniti potrebe Vas i Vaših ukućana.