Powered by Smartsupp

POU - Aparati za filtriranje vode

Filtrirana voda je lekarska preporuka broj 1 za hidrataciju organizma. Preporučuje se za sve generacije , bez ograničenja. Uzimajući u obzir vreme koje provodimo na poslu kao i stres koji doživljavamo svakodnevno važno je da Vam osvežavajuća voda bude na dohvat ruke. Pravilna hidratacija organizma uticaće na produktivnost rada, hidriraće svaku ćeliju organizma i omogućiće Vam da sa više energije odgovorite na izazove i izborite se sa stresom i umorom.

La Fantana je zbog toga, svoju ponudu za Vašu kancelariju proširila aparatima za filtriranje vode sa česme. Ovaj savremeni aparat koristi unapređenu tehnologiju zasnovanu na sistemu filtera, koji obezbeđuje da je voda kada prođe kroz njega sigurna, zdrava, dobrog ukusa i svaki put kada se kozumira istog, visokog kvaliteta.

Aparat za filtriranje vode opremljen je sistemom za filtriranje, zagrevanje i hlađenje vode i predstavlja unapređenu verziju water coolera, od koga se suštinski razlikuje jer se povezuje na vodu iz vodovodne mreže. Filteri za vodu sadržani u aparatu zaduženi su za prečišćavanje vode iz česme, što rezultira pitkijom vodom poboljšanog ukusa, mirisa i kvaliteta.

Sistem filtera omogućava da se na adekvatan način uklone neželjeni elementi iz vode sa česme, kao što su hlor, rđa, pesak, mulj, organska jedinjenja, hidroksidi metala, čestice gline kao i bakterije. Pored uklanjanja nečistoća sistem filtera “polira” sve neprijatne mirise i ukuse i omogućava Vam da uživate u vodi odličnog kvaliteta.

Prednosti korišćenja
aparata za filtriranje vode:

 • Poboljšan ukus i miris vode koju pijete.
 • Moderan dizajn aparata.
 • Vruća i hladna voda pritiskom na dugme.
 • Bolja kontrola troškova.
 • Sigurnost u korišćenju.
 • Servis i održavanje aparata
 • Komfor u Vašoj kancelariji.

Ponude aparata

U našoj ponudi su modeli koji Vam omogućavaju da na radnom mestu lako natočite čašu sveže vode ili pripremite željeni topli napitak. Paket usluga podrazumeva iznajmljivanje odgovarajućeg aparata (ili više njih) za filtriranje vode i neograničeno konzumiranje hladne i tople vode visokog kvaliteta, po fiksnoj mesečnoj ceni.


U La Fantana ponudi nalaze se paketi usluga:

 • POU Delux

  Aparat za prečišćavanje vode sa česme, koji ima česmice za toplu i hladnu vodu. Držač za čaše se može postaviti, sa strane, na samom aparatu.

  Dimenzije aparata su: 34cm x 32cm x 102cm.

 • POU Classic

  Aparat za prečišćavanje vode sa česme, elegantnog dizajna, omogućava da na radnom mestu, jednostavnim pritiskom na dugme korisnik dobija hladnu ili toplu vodu. Držač za čaše se može postaviti, sa strane, na samom aparatu.

  Dimenzije aparata su: 26cm x 34cm x 110cm.

 • POU CARBO Delux

  Aparat koji pored opcija prečišćavanje vode sa česme, česmice sa toplom i hladnom vodom, omogućava korišćenje gazirane vode, zahvaljujući cilindru za gaziranje, koji ovaj tip aparata poseduje. Poseduje mesto (držač) za čaše na samom aparatu.

  Dimenzija 31cm x 40 cmx 112 cm.

Filteri za vodu

Kako na kvalitet vode iz vodovodne mreže, uticaj imaju cevi kroz koje voda prolazi na putu do potrošača, sistem filtera zaustaviće sve zagađivače vode i omogućiti da u svakom trenutku, imate čistu i zdravu vodu za piće.

Pretplata za aparate za filtriranje vode

Rešenje za bolji kvalitet vode sa česme i njenu sigurnu upotrebu pruža La Fantana aparat za filtriranje vode.
Usluga podrazumeva iznajmljivanje željenog aparata za filtriranje vode sa česme i neograničeno korišćenje tople i hladne vode, po fiksnoj mesečnoj ceni.

U cenu iznajmljivanja aparata uključene su i usluge:

Isporuke i instaliranje aparata na unapred definisanoj lokaciji u prostorijama klijenta
Redovne zamene filtera na aparatu
Redovna sanitizacija aparata
Tehničko održavanje aparata u ugovorenom periodu

Iskoristite komfor koji Vam nude paketi usluga La Fantana kompanije i podignite nivo energije u toku radnog dana!

Razgovarajte sa našim agentima i pronađite zajedno idealno rešenje za Vašu kompaniju.

KONTAKTIRAJTE NAS