Powered by Smartsupp

Uređaji i sistemi za filtriranje vode La Fantana

Održivo rešenje za Vaš tim da uvek ima dobru vodu za piće.

Mi smo nacionalni lideri u obezbeđivanju savremenih rešenja za hidrataciju koja rezultiraju dobrom vodom za piće sa prirodnim mineralnim sadržajem – bez obzira gde, kako i koliko vode je potrebno. Već 20 godina, milioni ljudi u našoj zemlji piju – u kancelariji, kod kuće, na putovanjima ili na događajima, sa kolegama, porodicom ili prijateljima – vodu koja se nudi kroz rešenja La Fantana.

Osiguravamo komfor
Premium usluge na način bez premca
Napredna filtracija
Naši sistemi za filtriranje uklanjaju zagađivače, neprijatan ukus i mirise
Održivost
Pametna, savršena i ekološki prihvatljiva rešenja
Personalizovana ponuda
Pomažemo Vam da izaberete rešenje koje Vam odgovara
 
Voda iz uređaja za vodu sa filterima je:
 
Dobra za svakodnevnu upotrebu
Hladna, na sobnoj temperaturi ili vruća
Sa prirodnim mineralnim sastavom, bez nečistoća i zagađivača, bez ukusa i mirisa hlora
Gazirana
(kod određenih modela prečišćivača)

Voda u kancelariji

Tokom radnog vremena, svi bi trebalo da vodimo računa o pravilnoj hidrataciji, a ekološko i savremeno rešenje koje zadovoljava ovu potrebu je filtriranje vode za piće iz lokalne vodovodne mreže.


La Fantana uređaji za vodu sa filterima znače budućnost!

Kontinuirano se prilagođavamo, promovišući inovacije i usklađivanje sa najboljim praksama u kontekstu koji se stalno menja. Bilo da se radi o pitanjima životne sredine ili promenama u navikama korisnika, uvek smo fokusirani na poboljšanje naših usluga i opreme – koje su fleksibilne, personalizovane i savršeno usklađene sa potrebama naših klijenata.

Nudimo zdravu i bezbednu vodu svim Vašim zaposlenima pomoću aparata za filtriranje vode La Fantana. Koristimo tehnologiju u službi efikasnosti, sigurnosti i održivosti za naše kupce i zadovoljavamo njihove potrebe sa sistemima visokih performansi za filtriranje vode za piće iz gradske mreže.

Benefiti

Pretplatom na La Fantana usluge, Vaš tim postaje naš siguran partner. Dakle, pored vode, mi smo uz Vas i pružamo podršku tokom celokupne saradnje.

Održivo rešenje za hidrataciju
Personalizovana ponuda
Instalacija obezbeđena od strane specijalizovanog osoblja
Održavanje i servis

Rešenja za filtriranje vode koja nudi LaFantana:

Efikasna

Moderna, neinvazivna tehnologija koja oponaša sistem za filtriranje vode u prirodi pruža neograničen pristup dobroj vodi iz izvora koji je već pri ruci. Izborom rešenja za filtriranje vode pojednostavljujete resurse na više nivoa – imate više vremena da radite šta želite i šta volite, ulažete mnogo manje truda jer nije potrebno da nosite vodu, zatim plaćate manje, bez obzira koliko trošite, štedite energiju i više ne koristite plastiku.

Komforna

Oslobodite se brige oko nošenja i skladištenja PET flaša i pijte vode koliko želite, kad god želite, bez brige i truda. Ne brinite o održavanju, sanitizaciji i promeni filtera, nije problem ni prostor, jer su La Fantana prečišćivači elegantnog dizajna koji će se vrlo lako uklopiti u Vašem prostoru.

Održiva

Uređaji za vodu sa filterima su rešenje sa kojim možete optimizovati potrošnju resursa (energija – kroz njihove ekološke funkcije) i količinu proizvedene plastike (zbog prirode samog uređaja).

Šta predstavljaju usluge La Fantana?

1

Dobro filtrirana voda, hladna ili topla, lako dostupna zaposlenima i posetiocima, u neograničenim količinama.

2

Profesionalni uređaji za vodu, instalirani, održavani i popravljeni po potrebi od strane La Fantana profesionalaca.

3

Jedini mesečni trošak, nezavisan od nivoa potrošnje.

4

Jasan korak ka održivijoj aktivnosti organizacije, smanjenjem zagađenja i potrošnje plastike, posebno plastike za jednokratnu upotrebu.

5

Podsticaj za pomak u organizacionoj kulturi ka većoj odgovornosti i održivijoj budućnosti (npr. podsticanje zaposlenih da piju vodu iz pojedinačnih kontejnera za višekratnu upotrebu umesto čaša za jednokratnu upotrebu).

Find out more Show less

Aparati za prečišćavanje vode

Set Descending Direction
Filtriraj proizvode Filter
po strani
Da li želite ponudu?
Predstavićemo Vam rešenje savršeno prilagođeno Vašim potrebama!