Powered by Smartsupp
Usluge koje pruza kompanija La Fantana
Nastojimo da voda i kafa budu vrhunskog kvaliteta, da budu bezbedne za upotrebu, i da na ovaj način ostvarimo uspešnu saradnju. Zato smo tu uz Vas od trenutka kada razmišljate o izboru rešenja za hidrataciju za sebe ili tim u kancelariji i trajno Vam pružamo podršku putem kompletnog paketa usluga.
Otkrijte našu ponudu!
Korisnička podrška
Mi smo kompanija za usluge i rešenja – odgovaramo svakom klijentu, razumevajući njegove specifičnosti i potrebe. Razmišljamo o opcijama, objašnjavamo ih kupcima i vodimo naše kupce kroz sve neophodne puteve da bismo razumeli „šta i zašto mi treba“, odnosno da bismo im pomogli da izaberu šta im je korisno, prikladno i dostupno.
Oprema
Ništa ne može zameniti iskustvo i kompetenciju. Mi smo kompanija sa najviše iskustva u proizvodnji i distribuciji vode i kafe, stalno smo u potrazi za modernom i efikasnom opremom za vodu i kafu koja je dostupna širom sveta. Konstantno razvijamo naš portfolio novim, sigurnim, funkcionalnim tehnologijama i uvek razmišljamo o budućnosti.
Laboratorija
Putem naše laboratorije koja se nalazi u sklopu fabrike i Instituta za Javno zdravlje Kruševac, svakodnevno proveravamo da li je voda koju flaširamo bezbedna i da li je u skladu sa svim fizičko-hemijskim i mikrobiološkim parametrima i svim specifičnim važećim propisima. Stalni nadzor i verifikacija daju nama i našim klijentima samopouzdanje da poštujemo najviše standarde bezbednosti vode.
Instalacija
Naši specijalizovani tehničari su prva tačka kontakta kupca sa ugovorenom uslugom – oni obezbeđuju da je oprema pravilno instalirana gde je to potrebno i da savršeno funkcioniše. Pored toga, naše kolege usmeravaju i daju savete korisnicima da bi lakše koristili opremu, da se upoznaju sa njom i da je pravilno koriste. Dva velika i važna koraka za pravilno funkcionisanje i rad bez problema!
Dostava
Sa 20 godina iskustva, razvili smo najveći logistički sistem u ovoj oblasti, kroz koji možemo da obezbedimo isporuku širom zemlje. Bez premca, naša voda i kafa stižu do naših korisnika.
Održavanje i usluga
Kontinuitet u odrzavanju aparata je najveci benefit- korisnik je samim potpisivanjem ugovora obezbedjen ovom uslugom.Održavanje koje pružaju naši tehničari doprinosi bezbednosti, efikasnosti i kontinuitetu rada opreme. Odrzavanje aparata i njihovo ciscenje je deo ponuđenih usluga, odvija se u prostorijama korisnika i dostupna je širom zemlje.
Pošaljite zahtev za ponudu
Tu smo da vam pomognemo sa personalizovanom ponudom za vašu kompaniju.