Powered by Smartsupp
Karijera
Mi smo tim strastvenih ljudi koji inspirišu druge da izaberu jedno od mnogih rešenja koje pruža La Fantana. Da li želite da postanete deo tima La Fantane? Pošaljite nam Vašu biografiju, a mi ćemo Vas kontaktirati ukoliko imamo otvorenu poziciju u skaldu sa Vašim kvalifikacijama.
Vašu biografiju (CV) možete poslati na e-mail: posao@lafantana.rs
Logistika
Odeljenje logistike će obezbediti da naši proizvodi stignu do kupca u roku propisanim ugovorom. Sa jakom logističkom infrastrukturom obezbeđujemo teritorijalnu pokrivenost cele zemlje. Naši dostavljači su pre svega ljubazni i puni poštovanja.
Korisnička podrška
Korisnička podrška je tačka veze korisnika sa bilo kojim drugim odeljenjem kada korisnik ima zahtev ili problem. Koristimo savremene komunikacione alate, kao što su telefon, e-pošta, ćaskanje i društvene mreže, kako bismo brzo i koordinisano odgovorili na zahteve klijenata.
Prodaja
Odeljenje prodaje je zaduženo da prezentuje naše proizvode kupcima. Kolege u prodaji komuniciraju sa trenutnim i potencijalnim kupcima kako bi razumeli njihove potrebe i pružili rešenja koja im odgovaraju.