Powered by Smartsupp
Mi smo nacionalni lideri u pružanju modernih i inteligentnih rešenja za hidrataciju – bez obzira gde, kako i koliko vode je potrebno.

Skoro dve decenije milioni Srba piju - u kancelariji, kod kuće, na putovanjima ili na događajima, sa kolegama, porodicom ili prijateljima – vodu koja se nudi kroz rešenja La Fantana.

Nameravamo da stanovnicima na teritoriji Srbije obezbedimo sigurnu vodu visokog kvaliteta. Bilo da govorimo o ambicioznim preduzetnicima, korporativnim profesionalcima ili porodicama koje brinu o zdravlju, želeli smo da svaki pojedinac ima pristup dobroj vodi za piće i sigurnim, udobnim i pouzdanim uslugama.

Svakim korakom koji preduzmemo, nastojimo da konstantno uvodimo inovacije, imajući na umu ekološku odgovornost, kako bismo ljudima pružili savremena i efikasna rešenja za pristup vodi.

Upornošću i prilagođavanjem zahtevima tržišta uspeli smo da se proširimo širom Rumunije i Srbije, nudeći rešenja za hidrataciju koja ne samo da zadovoljavaju individualne potrebe već i imaju odličan odnos cene i kvaliteta.

Pozivamo vas da otkrijete naše putovanje i kako smo, kroz odlučnost i posvećenost, postali pouzdan partner u pružanju usluga hidratacije širom zemlje, osiguravajući tako da svako preduzeće ili pojedinac dobije najbolje i odgovarajuće rešenje za hidrataciju.
2001 La Fantana je rođena u Rumuniji Ime "La Fantana" prvi put je izgovoreno u Rumuniji, a prva fabrika je svečano otvorena u Bukureštu.

Po prvi put u Rumuniji, pokrenuta je pretplata na usluge za kompanije sa uređajima za vodu i flašama od 19L.
2003 Proširenje u Srbiji Naše poslovanje se proširilo i na Srbiju, gde smo ubrzo postali tržišni lideri.
2005 La Fantana ogranci Od marta 2005. godine, kompanija otvara poslovnice u Novom Sadu, Nišu i Čačku, čime je obezbeđena regionalna pokrivenost zemlje.
2006 Fabrika vode počela sa radom U novembru 2006. Godine počinje sa radom fabrika za flaširanje vode, izgrađena po najvišim standardima i zahtevima za ovu vrstu industrije. Fabrika je smeštena u Mitrovom Polju, u neposrednoj blizini Aleksandrovca Župskog.
2007 Carbo Cooler Pored regularnog water coolera sa hladnom i toplom vodom, La Fantana u svoju ponudu uključuje uslugu jedinstvenu na tržištu Srbije – water cooler sa cilindrom za gaziranje vode. Postoji mogućnost prilagođavanja nivoa gaziranosti, i on može biti jači ili slabiji.
2009 Nova poslovna linija Pokrenuli smo našu drugu liniju poslovanja - rešenja za hidrataciju u kancelarijama sa uređajima za vodu koji su povezani na lokalnu mrežu pijaće vode (POU).
2015 Kompletne usluge Započeli smo priču o kafi da bismo našim kupcima ponudili integrisanu uslugu obezbeđivanja vode i kafe.
2016 Nova boca od 0,5 litara Na tržište smo plasirali flašu mineralne vode La Fantana od 0,5 litara, kao vrhunski proizvod koji je u prvom redu dostupan samo kompanijama koje su već bile u našem portfoliju. Uz ergonomsko, elegantno i pakovanje lako za upotrebu, flaša je idealna za upotrebu i kada ste na sastancima i kada ste u pokretu.
2017 Kafune je rođen Naš brend kafe - KAFUNE, zvanično je lansiran.
2020 Online shop 2020
2021 Nova boca od 8 litara Lansirali smo La Fantana flašu od 8 litara za višekratnu upotrebu, kao i novu uslugu za tržište vode u stambenom segmentu.
2022 Iz srca prirode, pravo u Vaš dom! Voda najvišeg kvaliteta iz dubina planinskih izvora stiže u moderno dizajniranom pakovanju, koje čuva svežinu vode. Ovakav vid pakovanja štiti vodu od vazduha i sunčevih zraka, te Bag-in-Box zadržava svežinu i sadrži optimalan nivo mnerala do poslednje kapi.