Bag in Box i Dany Watty

Bag in Box i Dany Watty

Upoznajte duo koji menja kvalitet vode, kao i način na koji ste je do sada pili!

La Fantana inovacija koja brine o Vašem zdravlju i životnoj sredini

Tržište nudi bezbroj opcija kada je u pitanju voda za piće. Izbori su uglavnom plastične i staklene boce različitih zapremina. Međutim, jedna opcija koja se posebno ističe u smislu pogodnosti i održivosti jeste ona koju nudi La Fantana. To je Bag in Box, odnosno voda u kutijama!

Inovativno La Fantanino rešenje predstavlja pravu revoluciju u načinu na koji konzumiramo vodu i odlažemo ambalažu.

Kutija u koju je smeštena voda napravljena je od reciklabilnog kartona, što znači da nema štetan uticaj na životnu sredinu nakon iskorišćenosti i da je potpuno biorazgradiva. Ovo je ogromna prednost u odnosu na plastične boce u kojima se uglavnom skladišti voda za piće i koje predstavljaju globalan problem po pitanju zagađenja i spore razgradnje. Dakle, birajući Bag in Box aktivno učestvujete u očuvanju životne sredine.

Ostale prednosti ove hermetičke i nepropusne ambalaže su moderan dizajn, lako prenošenje, i još lakše korišćenje. Takođe, kutija sadrži veću zapreminu vode u poređenju sa standardnim bocama, što je čini idealnom za upotrebu u domu, kancelariji, ugostiteljskim objektima, itd. Kompaktan oblik ambalaže olakšava odlaganje i uštedu prostora.

Svaka kutija ima slavinu koja omogućava jednostavno sipanje željene količine vode gde god da je kutija postavljena.

A u pakovanju… sveža i čista voda sa planinskih obronaka Željina, Goča i Kopaonika!

La Fantana se oduvek ponosila čistom vodom iz prirodnih izvora Srbije, a uz pomoć inovativne tehnologije vakumskog pakovanja u kutije sada još više! Najsavremeniji sistem filtriranja, potom jedinstven sistem punjenja, garantuju da je svaka kap vode bez toksina i da ispunjava sve zdravstvene standarde.

 

Bag in Box možete postaviti na radnu površinu, a za lakšu upotrebu moguće je postaviti je na Bag in Box metalni stalak.

 

Najnaprednija opcija za upotrebu Bag in Box jeste postavljanje u aparat za vodu Dany Watty.

Dany Watty je najsavremeniji sistem za doziranje pijaće vode, modernog i elegantnog izgleda koji će se uklopiti u svako okruženje! Bez obzira da li je postavljen u kuhinji, kancelariji, teretani, svi korisnici vode sa Dany Watty uređaja mogu biti sigurni u ispravnost vode i ispunjen svaki standard kvaliteta. Tome doprinosi najsavremenija tehnologija vakumskog punjenja Bag in Box, koja je u unutrašnjosti aparata.

Sistem Dany Watty od La Fantane se lako koristi. Sve opcije su na touchscreen displeju na vrhu aparata. Jednim pritiskom na dugme veoma brzo dobijate vodu po željenoj temperaturi.

Dany Watty i Bag in Box su deo La Fantana porodice, a to znači da su usmereni na održivost i zdravlje.

Ekološki prihvatljiva alternativa koja ne utiče na kvalitet vode jeste ono što nam je danas svima potrebno. Vreme je da se oprostite od plastičnih flašica i stvaranja otpada i da aktivno učestvujete u zelenijoj i zdravijoj budućnosti!