Nova godina u Srbiji: Šta se najviše pije?

Nova godina u Srbiji: Šta se najviše pije?

Kada se pomene Nova godina većina pomisli na alkoholna pića, mnoštvo hrane i glasnu muziku. Ipak, jednu važnu stvar često previdimo kada kupujemo piće za proslavu Nove godine. Osim alkohola i sokova, za ovaj praznik piju se i velike količine vode, naročito uz obroke ili pića kao što je pivo, slatki likeri i kokteli koji izazivaju dodatnu žeđ.

Da, to zvuči pomalo neverovatno, ali kad bolje razmisliš na svakom stolu stoji bar jedna flaša vode i nijedna nikada ne ostane puna bilo da je gazirana ili negazirana voda u pitanju.

Spisak za Novu godinu - Koliko vode je dovoljno?

Kako se ne bi pravio propust pri nabavci pića bitno je staviti dovoljne količine vode na spisak za Novu godinu. Računaj da na svakog gosta ide bar 0,75l. Ne smeš zaboraviti ni one koji tog dana voze, koji će hteli - ne hteli piti sokove i vodu, a često su posle sokova opet žedni. Oni u toku novogodišnje večeri mogu popiti čak i po 2 litra vode.

Uostalom, voda je piće koje iako ostane posle slavlja znaš da će se popiti već narednih dana.

Kako obezbediti sve na vreme?

Najgora je kupovina u poslednjem momentu. Međutim, svima nam se dešava da neke namirnice i stvari sa spiska zaboravimo ili pogrešno procenimo količinu koja nam treba. La Fantana se trudi da ti bude na raspolaganju uvek, na svakom mestu i da ti u najbržem roku isporuči vodu.

Kako bismo te motivisali da razmišljaš o potrebnim količinama vode na vreme, obezbedili smo sjajne praznične popuste i poklone. Poruči 3, 4 ili više balona od 8 litara sa slavinom ili dekorativnih kartonskih Bag-in-Box pakovanja od 10 litara i ostvari popuste do 25%, ali i zanimljive aksesoare poput cegera, staklene flašice za vodu i još drugih zanimljivih poklona.

Pored velikih pakovanja vode, tu je i PET ambalaža od 1.5l, 0.5l negazirane i 0.5l gazirane koja je takođe na novogodišnjem popustu i uz koju te čekaju dodatni pokloni.

Šta čekaš, piši spisak, a mi ti besplatno dostavljamo sve poručeno.