Nove pobede u Ligi Šampiona La Fantana & Vizura

Nove pobede u Ligi Šampiona La Fantana & Vizura

 

Blog

La Fantana rame uz rame uz najbolje odbojkašice Vizure. Trudimo se da ispratimo sva dešavanja u našem omiljenom odbojkaškom klubu. Posebno nas raduju lepe vesti koje koje nam odatle dolaze. U proteklih par dana posebno su nas obradovale pobede u domaćim i inostranim takmičenjima.

Regularni deo prvenstva Vizura je završila na prvom mestu, pobedom nad Partizanom u poslednjem krugu i sa ove pozicije kreće u dalje takmičenje za odbranu trona! Dobra igra, trud i naporan trening reflektovao se brzinom svetlosti i na LIGU Šampiona, pa su tako pred okupljenom publikom u Rumi ponovo dale svoj maksimum i ostvarile pobedu nad bugarskim timom Marica iz Plovdiva. Zabeležena je druga pobeda u grupnoj fazi LIGE Šampiona. Veoma uzbudljiv meč koji je bio prošaran burom emocija, obzirom da je kapiten Slađana Erić odigrala poslednji meč u dresu opakih ajkulica.

Upravo njoj možemo zahvaliti na sjajnom smeču u prvom setu nakon koga su ovaj set rešile u svoju korist. Povele su protivničke igračice u drugom setu ali su se ajkulice brzo vratile u igru i ovog puta Lazovićeva je donela set loptu nakon koje je rezultat na tabli bio 2:0 za Vizuru. Ponovo sjajna smeč lopta na kraju trećeg seta Slađane Erić osigurala je Vizuri meč loptu koju su one itekako znale da iskoriste. Sara Lozo stavila je tačku na ovaj meč i konačnih 3:0. Slavilo se u dvorani Sportskog centra u Rumi, Beogradu, Srbiji i posebno La Fantani.

Polako nam prelazi u tradiciju da se nakon napornog dana na poslu okupimo u obližnjem kafiću, obučemo dresove Vizure i bodrimo naše neustrašive odbojkašice koje na leđima sa ponosom nose ime La Fantana!