Sve nas spaja La Fantana

Sve nas spaja La Fantana

 

Blog

Prosečan čovek provede trećinu dana na poslu. Ako oduzmemo vreme provedeno u saobraćaju, obavljanju nekih rutinskih poslova i slatkom snu, jasno je da najveći deo dana provedemo u svom radnom okruženju. Pa zato i ne čudi što kolege sigurno svrstavate na listu svojih najboljih prijatelja. Sa njima delite gotovo iste obaveze, odgovornost, teret nagomilanih obaveza. A kada je najpotrebnije tu su da uskoče u pomoć, da progutaju zajednički sa vama poneku gorku kritiku ili svedoče Vašem uspehu. Timski duh prvi je na lestvici prioriteta u La Fantani, konstantno podgrevamo taj plamen i ne damo mu da se gasi.

Od ranog jutra uz mirise Kafune kafe, okupljamo se svi u jednu, iz susednih kancelarija. Nasmejani poželimo svima dobro jutro. Razmenimo po koju šalu, prepričamo dogodovštine sa roditeljskih sastanaka i potom prionemo na posao. Tokom dana atmosfera postaje sve vrelija, brzi prsti lete preko tastature, užare se telefoni a kilometri prelaze sve brže do željenog cilja.

Središte svega, mesto odakle sve potiče je naša fabrika. Jednog jesenjeg jutra okupili smo se i uputili put Mitrovog Polja da i sami prodremo u srž zbivanja. Na putu iz svih krajeva Srbije preko planinskih prevoja Goča i Kopaonika pratila nas je šala, pesma i dobra zabava. Tamo su nas dočekale naše kolege koje rade u proizvodnji i omogućavaju brojnim domaćinstvima i firmama da ne brinu o zdravlju svojih najbližih jer to za njih čini La Fantana. Upoznali su nas sa savremenim procesima punjenja ambalaže sa našeg izvora.Tokom ovog postupka ne dolazi do bilo kakve hemijske filtracije ili drugih tretmana koji utiču na kvalitet vode, odnosno izmenu njenih karakteristika koje ima na samom izvorištu. A posebno je zanimljivo bilo videti proces proizvodnje i punjenja PET bočica gazirane i negazirane vode. Bogata uravnoteženim sadržajem minerala, prijatnog ukusa upakovana u elegantnu flašicu, La Fantana voda dobila je novo ruho.

Ova mala neeksploatisana sredina odiše čistim vazduhom. Savršen beg iz gradske vreve za sve nas. Jesen nam je upriličila kolorit boja, pomešavši bakarnu i zlatnu sa još po kojim izdankom tamno zelene. Uživali smo u ovom izuzetnom danu, prisetili se nekih školskih ekskurzija. I kao što to uvek biva i sa ove se prepričavaju brojne dogodovštine.

Svaka karika izuzetno nam je važna. Sate provodimo u planiranju, dodajemo gas u ispunjenju zadatih ciljeva. Zatim trezveno podvlačimo crtu i sumiramo rezultate. Ohrabrujemo se međusobno da istrajemo i budemo još bolji.

 

Sada već na izmaku, za 2017. godinu možemo reći da je bila uspešna. To je bio dobar povod da se ponovo svi zajedno okupimo i priredimo zabavu na kojoj smo proslavili postignute rezultate.

Za naše dugogodišnje korisnike možemo slobodno reći da ih svrstavamo na listu prijatelja. I da ćemo se i u narednim godinama boriti da očuvamo kvalitet koji je prepoznao i čuveni “Mišelinov vodič za hranu” i dodelio nam 2 zvezdice za kvalitet prirodne mineralne vode.