Svež start 2024 - Stvaranje zdravijih i održivijih načina života uz La Fantanu!

Svež start 2024 - Stvaranje zdravijih i održivijih načina života uz La Fantanu!

Svakog decembra ista priča- rezimiramo godinu iza nas i pravimo spisak ciljeva za narednu. Nesumnjivo, jedna od najpopularnijih novogodišnjih odluka je da vodimo zdraviji način života, a nema boljeg starta od sticanja zdrave navike da pijemo više vode!

Pred nama je uzbudljivo putovanje ka zdravijem i zelenijem načinu života, koje će celim putem biti zanimljivije i lakše uz La Fantanu!

Nije svaka hidratacija ista!

Znamo svi, potrebno je da pijemo dovoljno vode u toku dana, kako bismo obezbedili dobar osećaj i optimalno funkcionisanje svih telesnih procesa, ali se retko toga pridržavamo. Kada konačno rešimo da budemo disciplinovani po ovom pitanju, važno je znati da nije bitno samo koliko vode pijemo, već i kakve!

La Fantana je jedan od vodećih brendova flaširane vode, koja nudi niz osvežavajućih i visokokvalitetnih opcija za zdravu hidrataciju, uvek i svuda! Uz La Fantanu hidriranje kao novogodišnja odluka postaje jednostavno ostvariva!

La Fantana hidratacija u pokretu

Više putovanja naredne godine sigurno je još jedna novogodišnja odluka. Da biste i u pokretu ostali hidrirani, La Fantana nudi prirodnu negaziranu i gaziranu mineralnu vodu u flašicama od 500ml. Paketi od 6 ili 12 flašica mogu Vam biti na dohvat ruke u svakom trenutku, kako biste uživali u vodi premium kvaliteta.

La Fantana kao izvor zdravlja za celu porodicu

Više hidratacije u novoj godini može biti izazov za porodicu, neki vid zanimljivog nadmetanja! Svaki član ima svoj cilj za dnevni unos vode, ali jedno im je zajedničko- pristup istom izvoru zdrave vode! To su La Fantana Sistemath aparati za filtriranje vode: Luxium, Luxium Plus, Diamond i Nano. Uz njih možete biti sigurni da su sačuvani svi minerali, a eliminisani mikroorganizmi, hlor i pesak, uz uštedu električne energije od 30%!

La Fantana rešenja prilagođena svakom životnom stilu

Prednost La Fantane je što prepoznaje različite individualne potrebe i shodno njima nudi prilagođena rešenja za redovnu hidrataciju. Bez obzira da li volite hladnu, vodu na sobnoj temperaturi ili toplu, možda i gaziranu, La Fantana asortiman odgovoriće na sve (novogodišnje) želje!

La Fantana u ekonomičnim pakovanjima

Piti više zdrave vode posebno je izazovno u poslovnom okruženju. Međutim, sa povratnim bocama od 8L i Bag in Box pakovanjima od 10L na praktičnom stalku redovna hidratacija postaće zadovoljstvo a ne obaveza. Bag in Box pakovanja kompatibilna su sa Dany Watty aparatima koji jednostavno i brzo korisniku obezbeđuju vodu sa temperaturom po želji.

Održiv pristup hidrataciji

La Fantana je fokusirana na zdravlje korisnika, ali i naše Planete. Posvećenost održivosti ne umanjuje kvalitet rešenja, naprotiv.

Odabirom La Fantana asortimana smanjujete negativan uticaj na životnu sredinu. La Fantana aparati za prečišćavanje troše manje električne energije, a plastična i kartonska pakovanja su reciklabilna i biorazgradiva.

Bliži dobroj odluci?

Ukoliko ste odlučili da sa La Fantanom zakoračite u 2024. godinu, niste pogrešili! Na ovaj način ne samo da ulažete u sopstveno zdravlje, već značajno doprinosite ekološkoj održivosti.

Za zdraviju, ispunjeniju i bolju godinu- Živeli!