Vaterpolisti Partizana & La Fantana – osvajači Prvenstva Srbije

Vaterpolisti Partizana & La Fantana – osvajači Prvenstva Srbije

 

Blog

Da najbolji idu ruku pod ruku pokazalo se još jednom. U to su nas uverili vaterpolisti Partizana koji su u poslednjem kolu Super lige ostvarili pobedu nad Zemunom i osvojili 29. titulu prvaka Srbije.

Meč je odigran na bazenu na Banjici gde su crno beli savladali protivnike sa 14:4 što im je omogućilo da četvrti put uzastopno osvoje šampionsku krunu. Veoma uspešna sezona je za njima, mladi vaterpolisti uspeli su da odbrane i titulu prvaka i Kup Srbije. U ovoj utakmici pokazali su nadmoć nad svojim protivnicima a više od ostalih su se izdvojili Đorđe Lazić, Marko Manojlović, Nikola Radonjić i Srđan Aksentijević koji su više puta u toku ove utakmice uspeli da prevare odbranu protivničkog tima i publiku počaste maestralnim golovima. Sreća na licu igrača, najvatrenijih navijača, članova tima i njihovih porodica, bila je više nego očigledna jedne poslepodnevne srede u najtrofejnijem klubu.

La Fantana bila je podrška i netremice je pratila mlade snage vaterpola i na ranijim utakmicama, tokom čitave sezone, gde su se takođe ređale pobede, što nam najbolje potvrđuje podatak da je Partizan u 14 kola zabeležio čak 12 pobeda, jedan remi i samo jedan, sada već zaboravljen poraz od Šapca.

Zaista ne možemo da izmerimo da li je naša sreća bila veća u momentu kada je na semaforu bila ispisana ubedljiva pobeda ili u momentu kada je predsednik VSS Viktor Jelenić igračima uručio medalje a kapitenu Dimitriju Rističeviću pehar šampiona Srbije.

LA FANTANA čestita osvajanje titule vaterpolistima Partizana!!!