Vizura – Super kup

Vizura – Super kup

 

Blog

U moru „La Fantane“ pliva po neka ajkulica

Tamo gde oseka odnese dobre vibracije, tu plima donese nove pobede. Poslali smo ovakav talas našim dragim odbojkašicama Vizure i do nas je stigao glas „ Opet smo najbolje“. Puna dvorana Sportskog centra „ Ruma“ netremice je pratila svaki odbranjen smeč, skok, šut i putanju lopte koja se munjevitom brzinom kretala sa jedne na drugu stranu mreže. Vizura je u meču protiv Jedinstva iz Stare Pazove pokazala sve kvalitete dobivši meč sa rezultatom 3 : 0. Četvrti put titula Super Kupa je došla u ruke mladih, zgodnih, složnih ajkulica. Borile su se za svaku loptu sa istim žarom kao ova opasna zver u vodi oko svog plena.

Da su spremne za predstojeću sezonu uverili smo se nedavno kada su na turniru u Odžacima povodom 10 godina OK Gox-in Phibrows odnele takođe pobedu u konkurenciji 8 klubova.

A nadmoć su pokazale sada ponovo u Super Kupu. Pune snage, posmatrano sa strane, delovale su kao da im ne treba pauza, ali su ipak zatražile po koji time out kako bi se osvežile „La Fantana“ vodom elegantno upakovanim u ambalaži od 0,5l. Brzo su se potom vraćale u meč znajući da smo uvek tu za njih. Sa nestrpljenem i istim žarom očekujemo nove borbe i verujemo u zajedničke pobede.