Magično putovanje u Brazil od samo četiri koraka

Magično putovanje u Brazil od samo četiri koraka

Brazil je čudesno mesto!

Žar za životom koju lokalci ne skrivaju i uživanje bez zadrške uprkos svim izazovima, utkani su u svako zrno naše KAFUNE kafe. O neponovljivoj energiji ove južnoameričke zemlje posvedočiće svako ko je na nju kročio, a mi tvrdimo da je talas brazilskog optimizma moguće osetiti u svakom trenutku, na svakoj pauzi, na svakom mestu! KAFUNE – kafa intenzivnog i aromatičnog ukusa, vaš je portal u južnoameričku pustolovinu!

Da li ste spremni da otputujete sa nama? Potrebno je da napravite samo četiri koraka!

Prvi korak vodi do zavodljivih zvukova

„Naša revolucija je uživanje u sambi,“ tvrdi zvezda karnevala Alexandre Louzada. Samba za Brazilce nije samo način plesa, ona je način života, veza sa prošlošću i nada za budućnost – ona je Brazil. Dobra stvar je što u njoj može uživati svako – i to ne samo ako otputuje u Rio.

Danas pustite sambu da okupa zidove vaše kancelarije i pokušajte bar na trenutak da shvatite život kao igru, uživajući u živopisnoj KAFUNE aromi!

Drugi korak usporava pred egzotičnim ukusima

Fuzija različitih uticaja, nasleđe amazonskih plemena i portugalskih doseljenika, čini brazilsku kuhinju jedinstvenom, a jednu od tipičnih poslastica ove zemlje, zapravo je vrlo lako napraviti. Pirinčani puding, skuvan u kokosovom mleku i začinjen cimetom, uneće u svaku vašu užinu duh brazilske prašume.

Predlažemo da pirinač mešate, lagano se njišući uz ritmove sambe – veruje se da mu to dodaje posebnu notu!

Treći korak vodi preko stranica ispisanih magijom

Uplovite u mistični svet Brazila u kome su čuda bila deo svakodnevnog života. Trenutak koji odvojite samo za sebe i svoje maštovito putovanje u Južnu Ameriku, posvetite stranicama remek dela brazilske književnosti – romanu „Velika zaseda“. Sočni likovi i slikoviti jezik Žorža Amada otkriće vam nove istine o brazilskom životu, koji ispunjava stalno preplitanje napora i bezbrižnosti.

Četvrti korak se zaustavlja kod intenzivnog ukusa brazilske kafe

Vreme je za vruću završnicu našeg putovanja i pauzu uz šolju kvalitetne kafe. Autentična aroma KAFUNE svežih zrna savršeno se nadovezuje na usplamtali duh opijen bojama i zvukovima Brazila. Bogat i intenzivan ukus kvalitetne mešavine je beskompromisni izbor svakog putnika kroz mistične nijanse amazonskih predela. A za najpotpuniji užitak, predlažemo da kafu pripremite u posebnom Senseo Sarista aparatu za kafu!

Popijte jednu šolju KAFUNE kafe i koracima sambe otplešite u novi uspešan dan – znajući da je u svakom trenutku Brazil nadomak vas.